NOUS CURSOS DE FORMACIÓ GRATUITA (ON-LINE I A DISTÀNCIA)

Un altre any més, des de la Federació d'Empleats i Empleades Públics de la USO, us oferim la possibilitat de realitzar cursos puntuables i gratuïts a totes les Administracions Públiques.

El termini d'inscripció és de l'11 de febrer i fins al 10 de març, tots dos inclosos.

Podeu consultar el catàleg de cursos i realitzar la inscripció a la següent adreça: https://www.portalformacioncontinua.com/portal/

Els cursos, de caràcter interadministratiu i estatal, estan dirigits a tots els empleats i empleades públics, funcionaris, laborals i estatutaris, independentment que pertanyin a l'Administració Central, Autonòmica o Local.

La validesa d'aquesta convocatòria està supeditada a l'aprovació definitiva del Pla de Formació Contínua de la FEP-USO a la Comissió General de Formació Continua a les Administracions Públiques.

Els cursos s'enquadren en diferents àrees: col·lectius específics, administració electrònica, informació i atenció al públic, àrea jurídic procedimental, noves tecnologies de la informació i comunicació, prevenció de riscos laborals i salut laboral i recursos humans.

Com sabeu, la FEP-USO ha anat presentant i executant els diferents plans de formació durant els últims anys intentant donar una formació generalista, innovadora, pràctica i sobretot útil per al conjunt dels empleats i empleades públiques. Recentment ha obtingut el Premi a les millors actuacions en la gestió de la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques, premi concedit per l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP).

Aquest any s'incorporen 5 nous cursos, a més dels que ja existien a les programacions dels anys anteriors:

• Medi ambient, nivell avançat
• Responsabilitat social corporativa en prevenció i salut laboral
• Principis de gestió integrada en prevenció i salut laboral
• Prevenció de riscos vials
• Igualtat entre homes i dones